Wildr da akkauntni va shaxsiy ma'lumotlarni o'chirish

Biz sizning maxfiyligingizni qadrlaymiz va ma'lumotlaringiz ustidan to'liq nazoratni taqdim etamiz. Siz istalgan vaqtda o'z akkauntingiz va bog'liq barcha ma'lumotlarning to'liq o'chirilishini so'rashingiz mumkin.

Akkauntni qanday qilib o'chirish kerak

Ma'lumotlarni o'chirishni ikki usulda boshlashingiz mumkin:

1. Ilova orqali (Tavsiya etiladi)

Bu qo'shimcha qayta ishlashni talab qilmaydigan eng tez usul:

  1. Wildr ilovasiga kiring.
  2. "Profil" bo'limiga o'ting.
  3. Sahifaning pastki qismida "Akkauntni o'chirish" tugmasini bosing.
  4. Joriy parolni kiritish orqali amalni tasdiqlang.
  5. Akkaunt va barcha ma'lumotlar darhol o'chiriladi.

2. Qo'llab-quvvatlash xizmati orqali

Agar sizda ilovaga kirish imkoniyati bo'lmasa, profil ro'yxatdan o'tgan elektron pochta manzilidan so'rov yuboring:

Qo'llab-quvvatlash orqali so'rovni qayta ishlash muddati — 7 ish kunigacha.

Qanday ma'lumotlar o'chiriladi?

O'chirishni tasdiqlash bilan bizning tizimlarimizdan qaytarib bo'lmaydigan tarzda quyidagilar o'chiriladi:

Muhim shartlar


Oxirgi yangilanish: 2026-yil 2-aprel